Aktiviteter i Kulturværkstedet

Huset er så småt ved at være køreklart. Der mangler fortsat en hel del praktiske ting, men allerede i går spillede første band i Kulturværkstedet. Funkshot øvede hele dagen i lokalerne, men måtte dog dæmpe lydniveauet lidt under den ekstraordinære generalforsamling. Det var super dejligt at huset endelig havde liv og musik.

Torsdag d. 8. maj starter første reelle aktivitet i huset. Bobleholdet starter nemlig denne dag kl. 17:00. Sebastian Ring Olsen og Anders Boye Knudsen står for undervisningen og glæder sig rigtig meget til at lære fra sig. Det forventes at forløbet strækker sig fra d. 8. maj og til slutningen af juni, jvf. skolernes sommerferie. Den sidste dag er det meningen at forløbet skal afsluttes med en minikoncert hvor eleverne kan vise familie og venner hvad de har lært de sidste 2 måneders tid.

Kulturakademiet, som er et talentforløb under Kulturskolen, har planlagt at holde øveweekend i Kulturværkstedet lørdag d. 24. maj til søndag d. 25. maj. Måske vil de holde en lille koncert om søndagen for at øve sig foran publikum inden de slutter deres sæson for denne gang.

Udgivet i Nyheder